1_logo.png

GDPR & Cookies

 

Nejprve vás chceme ujistit, že se všemi údaji, které od vás jako návštěvníků webu získáme, nakládáme odpovědně. Slouží výhradně k tomu, abychom vám mohli v projektu Webuildesign nabízet ten nejlepší obsah. 

 

Správcem vašich údajů v rámci webu Webuildesign je:

Webology s.r.o., se sídlem Slévačská 752/36, Praha 198 00 IČ: 06993362, zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, kontaktní údaje webology.cz@gmail.cz

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) je právní rámec ochrany osobních údajů v Evropské unii a některých dalších zemích. Je to nástroj, který reguluje nakládání s osobními údaji.

 

Vedle práva na odhlášení (a „výmaz osobních údajů“) máte i další práva, jejichž výčet najdete zde na stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů.  

 

Cookies

Téměř na každém webu se setkáte s cookies – a je to mu tak i u nás. Cookies jsou balíčkem dat, která putují mezi serverem a prohlížeč a pomáhají vám jako uživatelům a nám jako provozovatelům.

 

Cookies si „zapamatují“ např. vaše oblíbené stránky v rámci webu a další vaše chování u nás na webu. 

 

Nám zase pomáhají zjistit, které stránky jsou pro vás důležité a na kterých tedy máme co nejvíce zapracovat. Cookies nám přinášejí statistická data, ale mohou sloužit také jako podklad pro cílení reklamy. Reklamu využijeme v případě, že budeme chtít dát vědět o tom, co je u nás nového. Důležité je vědět, že cookies jsou zpracovávány anonymně. 

 

Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů patří technické a analytické cookies mezi tzv. oprávněný zájem správce (tedy v tomto případě spolku Moje česká škola).

 

Pokud jde o cookies pro cílení reklamy, projevíte váš (ne)souhlas reakcí na „cookies lištu“, která se vám zobrazí při první návštěvě webu.  

 

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli – Googlem, neboť používáme pro měření návštěvnosti nástroj Google Analytics, a Facebookem, protože tam možná někdy budeme inzerovat. Zde jsou podrobnosti o obou společnostech:

 

 

Vám náleží práva, např. se nás ptát, které údaje v rámci cookies zpracováváme. Máte právo i na výmaz údajů, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy správce údajů. 

 

Zkrátka: Webuildesign s.r.o. shromažďuje vaše údaje jen v nezbytně nutné míře, abychom vám mohli nabízet relevantní obsah. Pokud byste k tomu měli nějaký dotaz, napište nám na webology.cz@gmail.com.

 

Pokud by vás zajímalo více o právech a souvislostech nařízení o ochraně osobních údajů, zde je kompletní znění GDPR.